Ock

MEHMET DAĞLI İMAM HATİP ORTAOKULU e-Güvenlik POLİTİKASI ve AMAÇLARI

Ock

Okulumuz uluslararası e-güvenlik portalı olan e-safety label  değerlendirmesine katılarak 104,4 puan alarak bronz etiket sahibi olmuştur. Bu başarımız okulumuzun e-güvenliğe vermiş olduğu önemi açıkça göstermektedir.

Kas

Okulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü'nün ortak protokolü kapsamında Covid-19 tedbirlerini esas alan "Okulum Temiz" denetimlerini başarıyla geçmiştir.

Kas

Mrt

• Çukurova Kalkınma Ajansı, Mersin Tarsus OSB Başkanı Sayın Sabri TEKLİ'nin destekleriyle Türkiye'nin Geleceğinde Bizde Varız'' projesi kapsamında okulumuza Robotik Kodlama Atölyesi kazandırıldı.Robotik Kodlama Atölyemizin açılışı  Akdeniz Kaymakamımız Sayın Muhittin PAMUK, Mersin Tarsus OSB Başkanı Sayın Sabri TEKLİ ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem ŞİMŞEK ve misafirlerimizin  katılımlarıyla gerçekleştirildi. Robotik Kodlama Atölyemizin hayırlı çalışmalarda kullanılması temennisiyle katkıda bulunanlara teşekkürü bir borç biliriz.

Mrt

Şbt

• Tüm sınıflar düzeyinde sınavlara ve analizlerine devam ediyoruz. Okul idaremiz ve okul rehberlik servisinin koordinesinde zümre başkanlarımızın inisiyatifleriyle tüm derslerden deneme sınavlarımızı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Sınavlar neticesinde ne durumda olunduğunu, nerelerde eksikliklerin olduğunun tespitleri ve analizleri yapılarak anında gerekli müdahaleler yapılmakta, eksik veya geliştirilmesi gereken ders ve konularla ilgili tekrarlar yapılmaktadır.

Beyaz Bayrak Ödül Törenine Katılarak Beyaz Bayrağımızı aldık

Şbt

Sayın Valimiz Ali İhsan SU  katılımlarıyla "Şehit Jandarma Asım TÜRKEL" adına yaptırılan kütüphanemizin açılışı gerçekleştirildi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Gurur Tablomuz