Etiket Sonuçları: Reading books

Ock

'THE STORY OF PIPPI LONGSTOCKING' dünyaca ünlü çocuk klasiklerinden olan 'Pippi Longstocking' kitabını farklı web 2 araçlarını klasik öğretim yöntemleriyle harmanlayarak eğlenceli aktiviteler eşliğinde okuyacağımız, böylelikle öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını geliştireceğimiz, kitap okumayı eğlenceli bir maceraya dönüştürmeyi hedefleyen Italya, Slovenya, Hırvatistan, Letonya, Avusturya, Bulgaristan ve Türkiye'den toplam 15 değişik branşlardan öğretmenin dahil olduğu uluslararası bir eTwinning projesidir. Okulumuzda projemiz İngilizce öğretmenimiz İlkay Seven tarafından yürütülmektedir. Projeye dahil olan öğrencilerimiz bu hayalperest, güçlü, şakacı kızıl saçlı tuhaf giyimli kızın hikayesinden çok hoşlanmakta ve birbirinden keyifli ve eğlenceli aktivitelerle okuma serüvenlerini gerçekleştirmektedirler.