DEĞER AVCILARI DEĞER PESİNDE

Okulumuz eTwinning Değer Avcıları Değer Peşinde Projesi ortakları arasında yer almaktadır. Bu kapsamda okulumuzda Değer Avcıları Değer Peşinde Projesini Matematik öğretmenimiz Gökhan Uçar yürütmektedir. İngilizce öğretmenlerimiz İlkay SEVEN ve Şefika Bengü EYMİRLİ koordinesinde eTwinning projeleri üzerine 15 farklı projemiz uzaktan çevrimiçi etkinliklerle devam etmektedir.İngilizce öğretmenlerimiz İlkay SEVEN ve Şefika Bengü EYMİRLİ, Rehber Öğretmenimiz E. Emre EKER ve Md.Yrd. Hakan ALTUNTAŞ koordinesinde eTwinning projeleri üzerine 15 farklı projemiz uzaktan çevrimiçi etkinliklerle devam etmektedir. Ayrıca 4006 Tübitak Bilim Fuarına  25 projeyle müracaat yapılmış olup sonuçları beklenmektedir. 2204-B ortaokul projesine 2 projeyle, Teknofest  bilim etkinliklerine 3 proje ile katılım sağlanmıştır. Okul web sitemizde eTwinning ve diğer proje çalışmalarımızın  güncel detay bilgileri mevcuttur.

12-11-2019

Yayın: 12.11.2019 - Güncelleme: 30.09.2022 23:59 - Görüntülenme: 1082