Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Her Çocuk Bir Şiir Yarışması Anasınıfı Kategorisinde İlçe Üçüncüsü olan Kerem KURNAZ öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

LGS Sınavı Hakkında Bilmedikleriniz.

Şbt

Okul bahçemizin daha yaşanabilir olması için Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliği ile yeşillendirme ve peyzaj çalışmaları yapıldı.

Şbt

Okulumuzda öğrencilerimizin mesleki gelişimine yönelik sanatlarımızın öğrenilmesi için dini musiki korosu kurulmuştur.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yıl dönümünde okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı

Nis

Okulumuz erkek bocce takımı ilimizde yapılan okullar arası bocce turnuvasında il ikincisi olup ilimizi temsilen bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır.

Nis

Okulumuz atletizm takımı ilimizde yapılan okullar arası atletizm turnuvasında il dördüncüsü olmuştur.

Mrt

Okulumuz kız futbol takımı mersin ilinde yapılan okullar arası futbol turnuvasında il birincisi olmuştur.

Mrt

Okulumuz kız futsal takımı Mersin ilinde yapılan okullar arası futsal turnuvasında il ikincisi olmuştur.