Başarılarımız

Ara

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "EBA'YI EN ÇOK BİZ KULLANIYORUZ" yarışmasında Akdeniz ilçe birinci olan okulumuz Eba BAYRAK ödülünü sayın valimiz Ali İhsan SU'dan teslim aldı.EBA kullanımına katkı sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Ekm

Okul web sitemiz yıllardır olduğu gibi Akdeniz ilçesinde en etkin ve en çok kullanılan web sitesidir.

Bu yıl ise sadece ilçe değil Mersin birincisi konuma yükselmiştir.

Türkiye geneli 52 Bin okul web sitesi içerisinde ise 87. sıradadır.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Her Çocuk Bir Şiir Yarışması 7.Sınıflar Kategorisinde İlçe Üçüncüsü olan Büşra YALÇIN öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Uzun Atlama Dalında İl Dördüncüsü olan öğrencimiz  Fadıl EROĞLU´nu tebrik ediyoruz.

Nis

Okulumuz atletizm takımı il geneli yapılan okullar arası atletizm turnuvasında il birincisi olmuştur.